Čaj je pijača, ki nas pogreje v hladnih dneh in nam daje občutek udobnosti, ko smo utrujeni, pod stresom in je naša volje večkrat odraz vremena in številnih viroz, prehladov in ostalih okužb, ki so značilne za jesenski čas. H čaju se velika večina zateka zvečer, pred spanjem, ali pa v restavracijah in barih, ko je že prepozna ura za kavo in prehladno za koktejl, limonado ali drugo osvečujočo pijačo. Številni pijejo čaj namesto kave ali vode, saj le ta postaja premrzla za hladnješe obdobje in navadna topla voda marsikomu ne “diši”.

Tudi mi imamo radi ob sebi čaj, zato smo oblikovali čaje za vsako priložnost in VSAKO MINUTO vašega dneva. Sestavine (zelišča) so gojena in pridelana na naši ekološki kmetiji. Vse je ročno nabrano in posušeno na naši kmetiji. Čaji ne vsebujejo dodanega sladkorja, dodatnih dišav ali konzervasov, zaradi česar bi čaji imeli posebno barvo, intenzivnejši okus ali vonj. Barva in vonj čaja odražajo bogatost sestavin, ki ga ustvarjajo.

Na policah naše spletne trgovine in trgovine na naši kmetiji boste našli čaje:

  • Jutranji nasmeh (INCI): melisa (Melissa officinalis), poprova meta (Mentha piperita), oljčni listi (Olea europaea), lipa (Tilia platyphyllos), rožmarin (Rosmarinus officinalis), citronka (Aloysia triphylla), vrtni ognjič (Calendula officinalis) (50 g ali 25 g)
  • Nežen dotik (INCI): prava sivka (Lavandula angustifolia), posušeni cvetovi vrtnice damaščanke (Rossa x Damascana) (50 g ali 25 g)
  • Večerni objem (INCI): melisa (Melissa officinalis), citronka (Aloysia triphylla), lipa (Tilia platyphyllos), prava sivka (Lavandula angustifolia) (50 g ali 25 g)
  • Žajbelj 
  • Prava sivka (INCI): posušeni cvetovi prave sivke (Lanavdula angustifolia) (50 g ali 25 g)
  • Posušeni oljčni listi (INCI): posušeni zmleti oljčni listi (Olea Europaea) (50 g ali 25 g)
  • Ah, ta kašelj

V ponudbo smo vključili tudi sete čajev za največje ljubitelje čajev in zelišč. Vse čaje lahko uporabljate tudi na drugih področjih: kulinarika, kozmetika, osvežitev prostora …