Želite razvajati svoje brbončice z nečim posebnim? Radi pripravljate predjedi ali sladice za svoje najdražje? Potem je marmelada vrtnice damaščanke iz ekološke pridelave prava izbira za vas!

Marmelada vrtnice damaščanke je nekaj, kar se ne sreča vsak dan. Pripravljena je z veliko ljubezni in truda, iz naravnih sestavin in ekološke pridelave. Vsebuje zdrave presne sladkorje, ki bodo vašemu telesu zagotovili dovolj energije za vsak dan.

marmelada vrtnice sladoled
marmelada vrtnice sladoled

Ta neverjeten izdelek se lahko uporablja na mnogo različnih načinov, zato je primeren za vsak okus. Kombinirate ga lahko s mladimi siri, kjer boste okus vrtnice bogatili in nadgradili. Pri pripravi sladic, kot so panna cotta, sladoled, biskviti ali torte, pa bo vaša sladica dobila pravo piko na i.

Marmelada vrtnice damaščanke je odlična ideja tudi za darilo. Presenetite svoje najdražje s kozarcem tega okusnega izdelka, ki bo zagotovil val presenečenja in zadovoljstva. Ob prazničnih trenutkih, kot so rojstni dnevi ali druge priložnosti, pa bo ta marmelada zagotovila nekaj posebnega in drugačnega na mizi.

marmelada vrtnice sladica
marmelada vrtnice sladica

Ko boste preizkusili to marmelado, se boste zavedeli, da ste prejeli izdelek, v katerega je bilo vloženo veliko truda in ljubezni. In tudi drugi so to opazili! Naša marmelada vrtnice damaščanke iz ekološke pridelave je prejela zlato nagrado Dobrote slovenskih kmetij 2023.

Smo majhno družinsko podjetje, kjer se trudimo, da bi izdelovali le najboljše izdelke iz naravnih sestavin in ekološke pridelave, ki so hkrati okusni in zdravi. Naša marmelada vrtnice damaščanke je le eden izmed izdelkov, ki jih ponujamo, vendar je zagotovo nekaj posebnega.

Marmelada vrtnice damaščanke je pripravljena iz najboljših vrtnic, ki imajo prijeten in naraven okus. Najprej jih ročno nabiramo v naši brajdi

marmelada vrtnice s sirom
marmelada vrtnice s sirom

, nato pa jih skrbno obdelamo in pripravimo. Pri pripravi marmelade ne uporabljamo nobenih aditivov ali umetnih barvil, zato je izdelek popolnoma naraven.

Če še niste preizkusili marmelade vrtnice damaščanke iz ekološke pridelave, potem je sedaj pravi trenutek, da jo poskusite! Prepričani smo, da vas bo njen neverjeten okus in prijetna aroma sigurno navdušila.

 

marmelada vrtnice panna cotta
marmelada vrtnice panna cotta

Vrtnice damaščanke so posebne vrtnice, ki imajo bogato zgodovino in so bile dlje časa znane kot najbolj dišeče vrtnice. Te vrtnice so posebne, ker se uporabljajo ne samo za pripravo okusne marmelade, temveč tudi za druge izdelke. Na naši kmetiji gojimo in pridelujemo vrtnice damaščanke v skladu z ekološkimi smernicami.

Poleg marmelade vrtnice damaščanke, imamo tudi druge pridelke iz teh čudovitih vrtnic. Iz njih izdelujemo sirup vrtnice, liker vrtnice, žganje vrtnice, hidrolat vrtnice in čaj vrtnice damaščanke. Vrtnica damaščanka je zelo raznovrstna rastlina, zato ponuja široko paleto izdelkov.

Sirup vrtnice je osvežilen in aromatičen napitek, ki ga lahko dodate k pijačam ali uporabite kot sladilo za sladice. Liker vrtnice ima bogat in nežen okus vrtnic, ki ga lahko uživate samostojno ali ga dodate k svojim najljubšim koktajlom. Žganje vrtnice pa je poseben in ekskluziven izdelek, ki ga lahko ponudite kot aperitiv ali digestiv.

Hidrolat vrtnice je pridobljen iz cvetnih listov vrtnic in se pogosto uporablja v kozmetičnih izdelkih zaradi svojih koži prijaznih lastnosti. Uporablja se lahko kot tonik ali sestavina v naravni kozmetiki. Čaj vrtnice damaščanke pa je popolnoma naraven in zeliščni napitek, ki ima prijeten okus.

Vrtnice damaščanke so resnično edinstvene rastline, ki ponujajo številne možnosti uporabe. Poleg marmelade vrtnice damaščanke, si lahko privoščite tudi druge okusne in zdrave izdelke, ki so narejeni iz teh čudovitih cvetov. Naša kmetija se vedno trudi, da vam ponudi najboljše izdelke iz vrtnic damaščank, ki so pridelane po ekoloških smernicah.

Za več informacij o naših izdelkih iz vrtnic damaščank, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran ali nas kontaktirate direktno. Prepričani smo, da boste navdušeni nad raznolikostjo izdelkov, ki jih ponuja vrtnica damaščanka. Želimo vam veliko užitkov ob preizkušanju te neverjetne marmelade vrtnice damaščanke iz ekološke pridelave!

marmelada vrtnice
marmelada vrtnice